Han berattade att han haft en forhallande forr

Han berattade att han haft en forhallande forr

Han tog karna akt, andock ringde ick.. sjalv fick ett vecka senare lyssna pa utav hans frande att han hade pratat forsavit mig, andock tips att kompisen (sasom mi kanner sedan forr) sagt att “jas, henne har jag varit hugad fran e tag”, och han valde emedan att ej lyssna pa bruten sig mot mej.

Postum flertal om och men ringde han fast an och vi varenda villig varan etta date ino mars. Vi umgicks hemma hos honom bot veckoslute samt det gick ca 3 veckor postumt det att mi akt boplats fore han horde utav sig igen. Vi traffades emedan hemma hos jag sam efterat gick det fortfarande tva veckor for han horde av sig aterigen.

Utbredd det laget var sjalv odla utled pa honom att jag icke orkade ge besked inom telefonen nar han ringde. Han jagade jag inom nog ett manad, men mig brydde jag ej om att ta en anslag forsavitt det.

Nago lordag fast an krafti mi samt uppsyn basta kamra ino soffan samt nar klockan varje 21 hade mi 6 missade samtal a honom. Jag laste utav grima mail och tittade att han hade skickat sam fragat ifall mig icke skulle folja till ett fest den kvallen (sa sjalv antog att det varje darifran han ringde). Nagon korsning av uttrakan, spritsug och e okande danshumor gjorde att vi rentav tog oss ut at festen och dar traffades vi samt holl handen sam kysstes sam mos bota kvallen. Han fragade hursa jag icke svarat inom telefonen samt sjalv berattade att mi inte hade epok att vacka intresse for mig ino nagon darfor att mi satsade spant pa grima idrott sam ick ville tillverka nagra “distraktioner”.

Kompakt efter det var sjalv fa fast. Vi ager bott hos varandra varje weekend darpa dess (omedelbar ungefar 4 manader), sta sig handen kungen city, vall pa karneva tillsammans, mot varandras paro, vara kompisa kallar oss tillsamman etc.

Svaret mi fick blev fa saso e batalj inom ansiktet

Omedelbart till problemet. Postum tre manader hade vi ann inte talat nagot forsavit var vi varenda for varandra. En afto tyckte mig att det varenda kungen tiden..

“sjalv kanner att jag inte kan regla op mig”, “Vi borde nog ej klistr ihop varandra odl avsevart”.. sake ifall att det nu varje forliden blev sjalv an mer snurrig av fortsattningen.. han ville fortskrida ses saso normalt. Endast frandskap ville han inte alls knalla tillsammans villi. Han var grymt bedrovad, emedan han varje tvarsaker om att mi ick skulle amna mota honom mer efter det ha sam mi vart endast ledsen.. och an mer bortkommen. samt att det hade varit fullkomlighet, skad att det varenda nagot ino varat forhallande som “saknades”.

Sjalv fick en rynka villig mej att overvaga hur sjalv ville innehava det. Det ager genast vandra tre veckor samt vi traffas sasom normalt aterigen. Middag tillsamman hans stam sa sent saso inom veckoslutet, galej tillsamman hans kompisar som han insisterade att sjalv skulle med villig etc.

Jag kanner til nog inte vad mig vill med att skriva in det ha narvarand. Sjalv inneha matt jattedaligt med svartsjuka, depressioner, angestattacker, svartsjuka mm., nedanfor hela tiden vi traffats sam ej ager det blivit battre itu att mig fatt ordna gallande det ha. Pro etta gangen ino mitt leverne (befinner si visserligen endast 2 odla befinner si jag foralska. Mi mar sa fabulost finfin nar sjalv ar med honom, andock odl borg han promenerar pa sondagskvallen borjar sjalv grata och avgar ungefar ej forran han kommer hem mo jag villig fredagen aterigen. Han kanner til noll forsavit det har sam mi befinner sig minutiost med att anordna opp nago framsida kontra honom. Jag anstranger mig at 110% for att han skall ha det bra, grundnor foda, tvattar, greja, utfor vackr foremal, befinner sig alltid iordningsminkad, astadkomme don sexuellt jag aldrig fordom kunnat dromma om.. samt likva racker det inte.

Hurdan amna jag vet kora dan det?

Han ar nagon ganska arg sam apatisk frank over lag samt han avskyr att kommunicera forsavit emotioner. Spontana reaktioner bland kompisar ager varit att jag satte honom en aning gallande “pottan” med fragan om var vi stod sam att han blev forskrackt, vilket ledde till svaret han gav.. men kan sjalv sannerligen ignorera det han faktiskt SA samt analysera det till nagot saso matcha jag forbattrin?

Sta mig kan inte koppla hursa han skulle amna ga vidar deltaga jag om han icke hade kanslor for ja? Blott sex? Det ar nago plan, men itu oss ar det mig saso tillat tjata forsavitt sex for det mesta.

Mig vet inte. harlig att lite forfatta itu sig lite. Ifall en inneha marklig tankar alternativ ideer vore ingen lyckligare ann mi att atnjuta plocka del av utslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *